Acasă Politic Iasi: Iulian Chifu, huiduit la Iasi

Iasi: Iulian Chifu, huiduit la Iasi

DISTRIBUIȚI

107278 – 24012012 Consilierul prezidenţial Iulian Chifu a fost huiduit, marţi, la manifestările de la Iaşi dedicate Unirii Principatelor Române.

După ce oficialităţile prezente la manifestări au susţinut discursuri pe scena amplasată în Piaţa Unirii, a urmat ceremonia depunerii de coroane de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

O coroană din partea preşedintelui Traian Băsescu a fost depusă de către consilierul prezidenţial Iulian Chifu, moment  în care o parte dintre participanţii la manifestări au huiduit şi au scandat „Jos Băsescu!”.

De asemenea, în momentul în care a fost depusă o coroană de flori din partea Guvernului, participanţii au strigat „Hoţii” şi „Jos Guvernul”.

Potrivit reprezentanţilor primăriei Iaşi, Iulian Chifu a fost pe scena de pe care oficialităţile au rostit discursuri, urmând să ia şi el cuvântul, însă a renunţat după ce prefectul Dragomir Tomaşeschi, care provine din PDL, a fost huiduit.

În Piaţa Unirii din Iaşi erau prezente 5.000 de persoane, potrivit Jandarmeriei.

La manifestările dedicate împlinirii a 153 de ani de la Unirea Principatelor Române participă şi Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, care au mers pe jos de la Primăria Iaşi şi până în Piaţa Unirii, însoţiţi de aproximativ 300 de membri ai PSD, PNL şi PC.

Mulţi dintre participanţii la manifestările de la Iaşi au purtat pancarte cu mesaje precum „Jos Băsescu”, „Nu comasate”, „Vrem anticipate”, „Poporul a muncit şi voi l-aţi jerfuit”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.