Acasă Politic Bucuresti: Armata a transportat peste 900 de tone de ajutoare sinistratilor

Bucuresti: Armata a transportat peste 900 de tone de ajutoare sinistratilor

DISTRIBUIȚI

108130 – 23022012- Armata a transportat miercuri ultimele 75 de tone de alimente şi bunuri donate în centrele din Bucureşti, Câmpia Turzii şi Focşani către localităţile afectate de condiţiile meteorologice nefavorabile din judeţele Buzău şi Vrancea.

Începând cu data de 15 februarie, odată cu scăderea în intensitate a viscolului, efortul principal al M.Ap.N. s-a concentrat pe transportul produselor alimentare şi nealimentare de strictă necesitate către populaţia izolată din judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi, Galaţi, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman, Vrancea, în baza solicitărilor transmise de reprezentanţii administraţiei publice locale.

Personalul Ministerului Apărării Naţionale a desfăşurat acţiuni de colectare şi transport al bunurilor materiale donate de agenţi economici şi de cetăţeni, în centre de coordonare şi de tranzit pentru transportul terestru şi cel aerian, organizate de M.Ap.N. la nivel naţional, care au gestionat activitatea celor 55 de centre de colectare deschise în peste 40 de localităţi de pe întreg teritoriul ţării.

În total, au fost colectate şi distribuite peste 900 tone de alimente, articole de îmbrăcăminte şi alte bunuri de strictă necesitate. Astfel, transporturile aeriene s-au executat cu aeronave de la Flotila 90 Transport Aerian, Flotila 86 Aeriană Feteşti, Flotila 95 Aeriană Bacău, iar pentru transportul terestru, mijloacele auto au fost asigurate de mari unităţi şi unităţi din subordinea Statului Major al Forţelor Terestre, Statului Major al Forţelor Aeriene, Comandamentului Logistic Întrunit şi Comandamentului Comunicaţiilor şi Informaticii. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.