Acasă Politic Bucuresti: Crin Antonescu: Mihai Razvan Ungureanu este ultima sansa a PDL

Bucuresti: Crin Antonescu: Mihai Razvan Ungureanu este ultima sansa a PDL

DISTRIBUIȚI

108055 – 21022012 – Prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu este ultima sansa a PDL, sustine resedintele PNL, Crin Antonescu. „Prabusirea puterii nu mai trebuie explicata, tine de faptul ca nu a facut reforme reale si de faptul ca oamenii au simtit doar costurile acestor reforme”, a afirmat liderul liberal referindu-se la scaderea in sondaje a PDL, in ultimii ani, intr-o interventie la Realitatea TV. Crin Antonescu crede ca, deocamdata, Partidul Poporului este principalul sau chiar singurul beneficiar pentru cei care doresc un aer de noutate, fiind un partid anti-sistem. Presedintele PNL s-a declarat necrezator ca USL ar fi putut sa piarda 10 procente in sondaje, intr-o perioada in care a fost criza, si ca PPDD nu are cum sa fie la o cifra atat de mare – 20%. 

 

Reactia liderului liberal vine dupa ce un sondaj CSOP din luna februarie arata ca USL ar urma obtina 47% la urmatoarele alegeri parlamentare.

„Este greu de crezut ca, daca Mihai Razvan Ungureanu avea 28 de puncte in ianuarie, sa ramana la 28 acum. Trebuie sa aiba un bonus de inceput”, crede Antonescu, referitor la cota de incredere a prim-ministrului, in luna ianuarie si apoi la jumatatea lunii februarie.

Totodata, liberalul a afirmat ca, in studiile efectuate de USL, aceasta nu avea sub 53% in sondajele din toamna lui 2011, iar ca unele sondaje recente arata chiar 55-60%, dupa proteste si dupa „solutia PDL-Ungureanu”.

Crin Antonescu este de parere ca soarta politica a lui Mihai Razvan Ungureanu si a PDL este marcata de un paradox, si anume ca premierului i-ar merge cu atat mai bine cu cat s-ar arata independent fata de partid, in timp ce PDL i-ar merge mai bine daca s-ar agata de imaginea unui premier de succes, care este si ultima sansa a partidului.

„Au nevoie de o figura pe care PDL sa o asume la nivel politic”, a subliniat presedintele PNL.  – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.