Acasă Politic Bucuresti: Cristian Diaconescu nu-l crede pe Victor Ponta

Bucuresti: Cristian Diaconescu nu-l crede pe Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

107755 – 09022012 –  Cristian Diaconescu, ministru de Externe in Guvernul Ungureanu, este suspicios in legatura cu discursul sustinut joi de presedintele PSD, Victor Ponta, de la tribuna Legislativului. „Am auzit o serie de discursuri. Ma tem ca sindromul lupului in blana de oaie va functiona in continuare. Priviti cu rezerva aceste declaratii”, a declarat Diaconescu, joi, de la tribuna Parlamentului. Potrivit spuselor sale, in fiecare tara care se confrunta cu o criza economica, puterea si opozitia au reusit sa gasesca punti comune de comunicare, iar acest lucru pare sa se intample si in Parlamentul Romaniei, unde, printr-o serie de interventii, s-a promis sprijinul in ceea ce priveste o serie de masuri absolut necesare. 

 

„A gasi puncte comune in Parlamentul Romaniei este o responsabilitate fata de romani. Oamenii trebuie sa inteleaga ca din galceava politica au avut de pierdut. Cine este de vina conteaza mai putin”, a spus Diaconescu. 

Acesta a adaugat ca UNPR va sustine legea taxarii averilor mari si foarte mari, care se apropie foarte mult de legea similara din Franta, Belgia si chiar de cea propusa de presedintele SUA.

„Ma bucur ca exista un semnal din partea unui alt partid de stanga care si-ar dori un astfel de act normativ, desi a votat impotriva legii in Senat. De aceea, iau cu rezerva anumite declaratii de afectiune superficiale, care vor fi incalcate la prima intentie politica”, a comentat Diaconescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.