Acasă Politic Bucuresti: Femeile din PDL Bucuresti vin in ajutorul sinistratilor

Bucuresti: Femeile din PDL Bucuresti vin in ajutorul sinistratilor

DISTRIBUIȚI

108031 – 20022012 – Constatând situaţia dificilă din judeţele sinistrate din ţară, ca urmare a căderilor masive de zăpada şi a viscolului, Asociaţia Sfântul Andrei şi Organizaţia de Femei a PDL Bucureşti au demarat o acţiune amplă de de strângere de ajutoare pentru cei aproximativ 500 de copiii şi famiiile lor din Comuna Săgeata, judeţul Buzău. Este vorba de alimente (cârnaţi, 200 de pâini, napolitane, croissant, paste făinoase, o tonă jumătate de sucuri, orez, 300 kilograme de făină, zahăr, ulei, pateuri şi conserve de carne, 30 de baxuri de pâine prăjită), îmbrăcăminte pentru copii şi femei şi jucării, potrivit unui comuinicat al PDL Bucuresti.

Donaţiile reprezentând două camioane de câte trei tone fiecare au ajuns duminică în jurul prânzului, pentru cei mici şi familiilor lor aflate în zona comunei Săgeata din judeţul Buzău.

„Chiar şi după atâtea zile am găsit încă nămeţi şi de 4-5 metri înălţime, iar oamenii încă ies prin tunele şi nu mai au nici de unele. Vom mai merge cu ajutoare şi în zilele următoare. Nu fac nici o campanie prin partid, nu vreau să politizez. Dacă oamenii vor să facă donaţii, să aducă ajutoarele direct la primăria comunei Săgeata”, a spus deputatul Brînduşa Novac din mijlocul nămeţilor.

Orice ajutor este binevenit şi sediile PDL din Bucureşti sunt în continuare deschise pentru a colecta donaţiile celor interesaţi, se mai arată în comunicat. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.