Acasă Politic Bucuresti: Ministrul de Interne, la spital

Bucuresti: Ministrul de Interne, la spital

DISTRIBUIȚI

108030 – 20022012 – Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, i-a vizitat, duminica seara, la Spitalul de Arsi din Bucuresti, pe politistii si pompierii care au fost raniti in urma uneia dintre cele doua explozii de duminica din Sighetu Marmatiei. Luni, Gabriel Berca va vizita si celelalte victime ale deflagratiei de duminica. Cel putin 21 persoane au fost ranite – din care 17 sunt spitalizate – duminica dimineata, in doua explozii care au avut loc intr-un club din Sighetu Marmatiei.Prima deflagratie s-a produs la putin dupa miezul noptii si s-a soldat cu sapte victime, tinere care au suferit arsuri grave, iar a doua – in jurul orelor 10.00, soldata cu cel putin 10 raniti.În acest caz au fost deschise două dosare penale, unul legat de explozii, iar cel de-al doilea – de accidentele de muncă.

 

Unul dintre pompierii raniti in cea de-a doua explozie de la Sighet are sanse minime de supravietuire, el avand arsuri pe 80% din suprafata corpului, sustine un reprezentant al Spitalului de Arsi din Bucuresti.

La Spitalul de Arsi din Capitala sunt internate sase tinere, victime ale primei explozii, iar in cursul serii de duminica au mai fost adusi alti cinci pacienti: doi pompieri, doi angajati ai societatii de gaze si notarul, care avea biroul deasupra discotecii unde a avut loc explozia din timpul noptii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.