Acasă Politic Bucuresti: Miron Mitrea, cercetat penal pentru accidentarea unui barbat pe trecerea de...

Bucuresti: Miron Mitrea, cercetat penal pentru accidentarea unui barbat pe trecerea de pietoni

DISTRIBUIȚI

107721 – 08022012 –  Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) fac cercetari cu privire la accidentul rutier de marti seara, din Sectorul 1 al Capitalei, in care a fost implicat senatorul PSD Miron Mitrea.

„Pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a fost constituita, la data de 07.02.2012, o cauza penala in care se efectueaza cercetari cu privire la accidentul rutier produs, in cursul aceleiasi zile, in Sectorul 1 din Bucuresti, in care a fost implicat Mitrea Miron”, se arata intr-un comunicat al Parchetului General.

Din primele cercetari, a rezultat faptul ca, in timp ce se afla la volanul unui autoturism, senatorul PSD a accidentat usor o persoana.

Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii judiciare.

Senatorul social-democrat Miron Mitrea a fost implicat, marti seara, intr-un accident care a avut loc pe Bulevardul 1 Mai din Bucuresti si in urma caruia un barbat care se afla pe trecerea de pietoni a fost ranit. Barbatul accidentat a ajuns la Spitalul de Urgenta cu mana rupta. Fostul ministru al Transporturilor sustine ca nu l-a lovit cu masina pe pieton, acesta accidentandu-se dupa ce a alunecat incercand sa evite impactul cu automobilul senatorului PSD. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.