Acasă Politic Bucureşti: „Fluturaşii” Elenei Udrea

Bucureşti: „Fluturaşii” Elenei Udrea

DISTRIBUIȚI

108126 – 23022012 Autorul ideii care a stat la baza tipăririi şi împrăştierii flyerelor care condamnau greva parlamentară a fost Elena Udrea • Puiu Haşotti, Lia Olguţa Vasilescu şi Eugen Nicolăescu îi transmit liderului PDL să nu mai fie interesat de banii pe care îi încasează deputaţii şi senatorii USL • Elena Udrea este îndemnată să se ocupe mai mult de rochii, pantofi şi alte accesorii vestimentare, de care este atât de pasionată • În replică, Udrea afirmă că reprezentanţii USL iau ilegal bani de la Parlament. Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, este acuzat că ar fi pus la cale campania împotriva parlamentarilor USL, prin care aceştia sunt acuzaţi că fac grevă de lux pe banii românilor. Puiu Haşotti, Lia Olguţa Vasilescu sau Eugen Nicolaescu

 

sunt revoltaţi că fostul ministru al Dezvoltării este preocupat de faptul că îşi iau în continuare bani de la Parlament, deşi se află în grevă. Liberalii şi social-democraţii susţin că Elena Udrea nu ar trebui să fie interesată de modul în care ei îşi iau banii în timpul grevei parlamentare, mai ales că „nu ştie ce înseamnă Parlamentul”. De asemenea, aceasta este acuzată că are zilnic pe ea contravaloarea între cinci şi zece indemnizaţii de parlamentar”. „Hoţul strigă hoţii”, este concluzia la care au ajuns reprezentanţii PSD şi PNL. 

Senatorul PNL Puiu Haşotti a declarat în exclusivitate pentru ZIUAnews că Elena Udrea face acuzaţii fără fond în ceea ce priveşte indemnizaţiile pe care parlamentarii USL le iau în timpul grevei, fără să cunoască măcar legislaţia. Parlamentarul liberal este de părere că Elena Udrea apelează o diversiune pentru a distrage atenţia de la acţiunile ei şi ale unor lideri importanţi din PDL. „Doamna Elena Udrea ar trebui să cunoască legea înainte să fie preocupată de salariile nostre şi să ştie că indemnizaţiile nu pot fi oprite, ele însă pot fi donate. În al doilea rând, Elena Udrea are zilnic pe ea contravaloarea între cinci şi zece indemnizaţii de parlamentar. Toaletele domniei sale, poşetele şi aşa mai departe. Mă întreb de unde? În al treilea rând, doamna Elena Udrea ar trebui să îl întrebe şi cum se face că domnul Gheorghe Flutur stă tot timpul la Bucureşti, în loc să se ocupe de Consiliul Judeţean Suceava. De obicei hoţul strigă hoţul, iar asta este Elena Udrea”, ne-a spus Puiu Haşotti.

 Lia Olguţa Vasilescu: să-şi vadă propria bârnă dintre ochi şi să lase paiul din ochii altora – De aceeaşi părere este şi senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu, care spune că fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului ar trebui să dea explicaţii, în primul rând, pentru banii pe care i-a luat timp de trei ani de zile, cât a fost la Guvern. Vasilescu susţine că Udrea şi-a încasat indemnizaţiile de la Parlament în această perioadă, deşi legal nu mai avea niciun drept. „Elena Udrea dacă spune tot spune că noi ne luăm salariile fără niciun drept ar trebui să răspundă de ce şi-a luat banii timp de trei ani de zile de la Parlament dacă ea a venit la muncă o singură dată pe an. Cât a fost ministru ea şi-a încasat indemnizaţia şi toate beneficiile şi nu ştiu de câte ori a venit la Parlament. Doamna Udrea ar trebui să-şi vadă propria bârnă dintre ochi şi să lase paiul din ochii altora. Ea în schimb ne dă nouă lecţii de moralitate. Ca în proverb, hoţul strigă hoţul”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu pentru ZIUAnews.

Eugen Nicolaescu: să o intereseze pantofii şi genţile ei – Deputatul PNL Eugen Nicolaescu o ironizează pe Elena Udrea, afirmând că în loc să le ţină evidenţa banilor parlamentarilor USL aflaţi în grevă, mai bine s-ar interesa de pantofii şi genţile ei. „Nu ştiu de ce este interesată Elena Udrea ce fac eu cu banii pe care îi iau de la Parlament pe perioada grevei. Pe Elena Udrea ar trebui să o intereseze pantofii şi genţile ei. Să nu o intereseze banii altora, pentru că este mai mult decât tupeu. Noi facem un protest politic, dar noi venim la Parlament şi muncim. Ea nu ştie acest lucru, pentru că ea nu ştie ce înseamnă Parlament. Eu acum spre exemplu sunt în sală la Parlament, dar ea nu este. La asta să răspundă Elena Udrea. De ce nu este  ea acum în sală la Parlament? Pentru că nu mai este nici ministru, nu mai este nimic, este doar parlamentar”, a afirmat Eugen Nicolaescu pentru ZIUAnews.

 Elena Udrea i-a acuzat recent pe deputaţii şi senatorii USL că încasează bani ilegal, în condiţiile în care se află în grevă parlamentară. „Să afle cei care i-au votat şi ales, că ei nu muncesc, nu îi reprezintă acolo (n.r. – în Parlament), deşi în continuare beneficiază de toate avantajele calităţii de parlamentar, indemnizaţie sau salariu, sunt bani pe care în continuare îi iau, maşinile le folosesc, sumele forfetare le iau, deci trebuie să ştie că cei care i-au ales trag chiulul”, declara Elena Udrea. – www.promptmedia.ro, sursa ZIUANews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.