Acasă Politic Bucureşti: Liderul PDL Ilfov, Cristache Rădulescu, atenţionează USL: “Greva parlamentară înseamnă sute...

Bucureşti: Liderul PDL Ilfov, Cristache Rădulescu, atenţionează USL: “Greva parlamentară înseamnă sute de legi blocate”

DISTRIBUIȚI

108136 – 23022012 – Preşedintele PDL Ilfov, Cristache Rădulescu a facut un apel către ilfoveni ca la următoarele alegeri generale sa fie mai vigilenţi când îi aleg pe cei care îi reprezintă în Parlamentul României. “Parlamentarii USL sunt singurii angajaţi din această ţară care, deşi au renunţat să mai vină la muncă, îşi primesc salariile în continuare. Deputaţii şi senatorii USL se pricep atât de bine să se sustragă de la îndatorirea faţă de cetăţeni de a realiza acte normative şi de a vota proiecte legislative, încât au găsit şi varianta de a fi plătiţi pentru asta”, a afirmat Cristache Rădulescu în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul PDL Ilfov. Liderul PDL Ilfov a catalogat această grevă a parlamentarilor USL drept „o vacanţă de lux pe banii românilor”. 

„După zile întregi de când ţin blocate lucrările Parlamentului, deputaţii şi senatorii USL au găsit varianta ideală de a-şi primi salariul, deşi nu muncesc: semnează dimineaţa condica de prezenţă. Indemnizaţia lunară ajunge astfel în buzunarul fiecărui parlamentar USL, care, după ce a făcut act de prezenţă, îşi continuă vacanţa de lux”, a declarat în cadrul conferinţei de presă Rădulescu. El le-a atras atenţia tuturor parlamentarilor opozitiei, şi în mod special deputatului PNL de Ilfov Călin Popescu – Tăriceanu, că această metodă simplă pentru ei, este extrem de păguboasă pentru români, deoarece greva parlamentară înseamnă de fapt sute de legi blocate. Preşedintele PDL Ilfov le-a sugerat parlamentarilor USL să ţină cont şi de opinia românilor faţă de actul lor de protest, complet nejustificat.

60% dintre români consideră greva USL drept un lucru rău pentru situaţia actuală în care se află România – Liderul PDL Ilfov a prezentat în cadrul conferinţei de presă un sondaj CSOP din care rezultă că 60% dintre români consideră greva USL drept un lucru rău pentru situaţia actuală în care se află România. „Închei rugându-i pe parlamentarii USL să dea dovadă de responsabilitate şi să nu uite ca românii i-au ales să-i reprezinte în Parlament şi să legifereze pentru ei, nu să stea acasă sau să boicoteze lucrările Legislativului. România, ca şi întreaga Europă, traversează cea mai grea perioadă economică şi cred că noi toţi trebuie să punem umărul ca lucrurile să meargă. Iar atunci cand decid încă o zi să stea acasă, să se gândească la fiecare român care i-a votat şi care, zilnic, merge la serviciu sau se chinuie să-şi găsească ceva de lucru”, a conchis liderrul PDL Ilfov. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.