Acasă Politic Ramnicu Valcea: Tanara salvata de pompieri de la inec la Ramnicu Valcea

Ramnicu Valcea: Tanara salvata de pompieri de la inec la Ramnicu Valcea

DISTRIBUIȚI

108260 – 28022012 – Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi, marţi, prin numărul unic de urgenţă 112, să intervină în municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru salvarea unei tinere care intenţiona să se sinucidă prin aruncare, de pe Podul Goranu, în râul Olt.

             La faţa locului s-a deplasat echipa de căutare – salvare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu două autospeciale şi o barcă pneumatică. Când aceştia au sosit la locul intervenţiei, tânăra, în vârstă de 28 de ani, fusese deja scoasă din apă de către trei persoane şi preluată, împreună cu doi dintre salvatori, de către echipajele de ambulanţă aparţinând S.A.J. Vâlcea.

             Ulterior s-a constatat că salvatorii sunt angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, aflaţi în timpul liber. Aceştia nu au stat nici o clipă pe gânduri când au văzut-o pe tânără în apa adâncă şi rece şi au decis imediat să o salveze.

Atât tânăra, cât şi cei doi subofiţeri salvatori se află în monitorizare şi stabilizare termică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.