Acasă Politic Slatina: Bercea Mondial a fost condamnat la sapte ani si jumatate de...

Slatina: Bercea Mondial a fost condamnat la sapte ani si jumatate de inchisoare

DISTRIBUIȚI

108118 – 22022012Anghel Sandu, zis Bercea Mondial, a fost condamnat, miercuri, de magistratii de la Tribunalul Olt, la sapte ani si jumatate de inchisoare. Sentinta nu este definitiva si poate si atacata cu recurs, potrivit Antena 3.

Bercea Mondial, incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova, a fost arestat preventiv in urma cu un an, pe 20 februarie, intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa de omor. El si-ar fi injunghiat nepotul, pe Ionut Anghel, zis Mercedes, care a ajuns la spital in urma incidentului.

In aprilie, Bercea Mondial a fost trimis in judecata pentru tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si portul cutitului, fara drept, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata ori integritatea corporala a persoanelor.

De asemenea, Bercea Mondial este cercetat intr-un dosar pentru evaziune fiscala, spalare de bani in forma continuata si inselaciune savarsita prin mijloace frauduloase.

De nenumarate ori, acesta a cerut sa fie cercetat in libertate, invocand chestiuni de procedura sau probleme medicale. Sapte dintre cererile sale au fost admise de Tribunalul Olt, dar au fost respinse ulterior de instanta superioara, Curtea de Apel Craiova, astfel ca interlopul a ramas dupa gratii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.