Acasă Politic Bacau: Ofiter sub acoperire, batut de politisti la Onesti

Bacau: Ofiter sub acoperire, batut de politisti la Onesti

DISTRIBUIȚI

108648 – 12032012 – Ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie sub directa coordonare a prim procurorului adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău şi cu sprijinul tehnic al Serviciului Român de Informaţii au prins-o în flagrant pe o angajată a Serviciului Judeţean de Medicină Legală Bacău, în timp ce primea suma de 6.500 de lei pentru a influenţa rezultatul unei analize toxicologice.

Pe 1 martie 2012, două persoane au formulat un denunţ pottivit căruia angajata Serviciului Judeţean de Medicină Legală Bac a pretins şi primir 6.500 lei pentru a interveni pe lângă cadre medicale de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bacău în vederea alterării rezultatelor analizelor toxicologice.

Pe 9 martie, s-a organizat acţiunea de prindere în flagrant a amgajatei – secretar dactilograf în cadrul Cabinetului de Medicină Legală Oneşti, judeţul Bacău, după ce a pretins 2.200 euro, din care a primit de la denunţător 6.500 lei, ca primă tranşă. Femeia a pretins şi primit banii, lăsând a se crede că ar avea influenţă asupra unor cadre medicale din Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bacău, pentru a determina denaturarea rezultatele analizelor toxicologice ale denunţătorului, care la data de 8 martie 2012 a fost depistat în trafic, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, un autoturism în Oneşti.

Procurorii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar în ziua de 10 martie a.c., secretara dactilografă a fost prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă, favorizarea infractorului şi instigare la fals, fiind emis mandat pe 29 de zile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a autorizat folosirea în cauză a trei investigatori sub acoperire din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie pentru a crea aparenţele conducerii pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. În timpul cercetărilor efectuate la sediul Poliţiei municipiului Oneşti, unul dintre investigatori a fost bruscat de poliţişti. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.