Acasă Politic Bucuresti: ANCOM a publicat taxele pe care vrea sa le perceapa pentru...

Bucuresti: ANCOM a publicat taxele pe care vrea sa le perceapa pentru resursele de spectru licitate anul acesta

DISTRIBUIȚI

109127 – 29032012 – ANCOM a facut public joi, pe pagina sa de Internet, proiectul de hotarare a Guvernului privind stabilirea cuantumului valorilor minime a taxelor de licenta pentru acordarea drepturilor de utilizare a frecventelor radio in benzile de frecvente 790-862 MHz, 880-915 MHz/925-960 MHz, 1710-1785 MHz/1805-1880 MHz si 2500-2690 MHz si Nota de fundamentare. Proiectul, care face parte din pachetul de documente necesare ANCOM pentru organizarea licitatiei de spectru radio din acest an, a fost initiat de Secretariatul General al Guvernului la propunerea ANCOM. 

Asa cum Autoritatea a anuntat in data de 14 martie 2012 la lansarea spre consultare publica a documentatiei privind organizarea licitatiei de spectru care va avea loc in cursul acestui an, valoarea propusa pentru resursele de spectru care vor fi licitate variaza intre 0,8 milioane euro si 40 de milioane de euro, in functie de banda pentru care se acorda licentele si perioada de valabilitate a acestora.

Acordarea drepturilor de utilizare a benzilor de frecvente va fi conditionata de plata catre bugetul de stat a taxelor ce vor rezulta in urma licitatiei.

Persoanele interesate sunt invitate sa formuleze si sa transmita observatii si propuneri pe adresa sediului central al ANCOM sau prin intermediul directiilor regionale ale Autoritatii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.