Acasă Politic Bucuresti: Arestati pentru falsificare de carduri bancare si furt din bancomate

Bucuresti: Arestati pentru falsificare de carduri bancare si furt din bancomate

DISTRIBUIȚI

108386 – 02032012 – Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpaţii Marius Ionuţ Turcin, Răzvan-Dormidont Popa şi Cosmin Nicolae Olaru, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de falsificarea instrumentelor de plată electronică, deţinerea de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Potrivit procurorilor, în perioada 10-19 decembrie 2011, aceştia, împreună cu inculpatul Mihai Ghiurco, arestat anterior în prezenta cauză, au montat dispozitive de copiere a cardurilor bancare pe mai multe ATM-uri din Municipiul Bucureşti şi localităţile Călăraşi, Buşteni, Sinaia şi Predeal, pentru poziţionarea cărora au folosit carduri inscripţionate cu informaţii bancare obţinute fraudulos, iar ulterior informaţiile astfel obţinute le-au transmis către alte persoane, în vederea efectuării de retrageri frauduloase în afara ţării.

Pentru poziţionarea corectă a dispozitivelor instalate inculpaţii au folosit un card bancar falsificat care a fost găsit asupra lui Ghiurco, iar cu ocazia citirii datelor respectivului card s-a constatat că acesta avea pe banda magnetică inscripţionate informaţii şi date ale unui card emis de o bancă din SUA.

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au admis cererea procurorilor, dispunând emiterea, pe numele inculpaţilor, a mandatelor de arestare preventivă pentru 29 de zile. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.