Acasă Politic Bucuresti: Mihail Boldea se va intoarce in tara in cel mult o...

Bucuresti: Mihail Boldea se va intoarce in tara in cel mult o saptamana, sustine avocatul sau

DISTRIBUIȚI

108997 – 25032012 – Deputatul Mihail Boldea se va intoarce acasa in cel mult o saptamana, a afirmat, sambata, avocatul deputatului, George Moloman. „Confirm ce a spus domnul Boldea in presa, ca este in Congo. S-a creat impresia ca a fugit, insa el nu avea de unde sa stie oficial despre aviz”, a sustinut avocatul deputatului, potrivit Realitatea TV. Deputatul Mihail Boldea a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Antena 3, ca se va reintoarce in Romania cum gaseste bilet de avion, acuzand ca in tara „nu se respecta dreptul la aparare”. „Sa nu ma caute domnul Basescu, ca vin. Cum gasesc bilet de avion, o sa iau biletul de avion, bineinteles tot prin Istanbul, sa ma astepte sa ma incatuseze”, a comentat Boldea.

Presedintele Traian Vasescu a declarat, vineri, la bilantul SRI, ca deputatul Mihail Boldea se afla in Kenya, iar procedurile de aducere in tara au fost deja demarate, dand asigurari ca acesta va fi gasit „si in gaura de sarpe”.

„Ma voi implica si in acest caz de aducere inapoi a lui Boldea in mod categoric. Stim unde este, facem toate eforturile politice”, a declarat Traian Basescu, la conferinta de dupa bilantul SRI. Intrebat unde se afla, presedintele a raspuns prompt: „In Kenya. Acum. Nu stim unde va fi diseara. Acum cateva ore era in Kenya„.

Deputatul Mihail Boldea a plecat din tara in 17 martie, pe la Vama Giurgiu, cu destinatia Turcia, iar din Turcia, de pe Aeroportul Ataturk, s-a imbarcat spre o destinatie necunoscuta, a declarat, joi, seful DIICOT, Codrut Olaru. Mihail Boldea a fost dat in urmarire internationala, dupa ce magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis emiterea de indata a unui mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, in lipsa, pe numele deputatului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.