Acasă Politic Bucuresti: Traian Basescu: “I-am propus lui Victor Ponta functia de premier, dar...

Bucuresti: Traian Basescu: “I-am propus lui Victor Ponta functia de premier, dar nu a raspuns”

DISTRIBUIȚI

Victor Ponta zice că preşedintele minte: “Este o declaraţie de duminică seara, la restaurant”108821 – 19032012 – Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca i-a propus, la consultarile de Palatul Cotroceni din 6 februarie, liderului PSD, Victor Ponta, sa fie premier, dar acesta nu a dat niciun raspuns. „I-am propus lui Victor Ponta functia de prim-ministru”, a declarat seful statului, la B1 TV. „Victor Ponta n-a raspuns nimic …a raspuns Crin Antonescu, a raspuns, ăla micu, cum îi zice,Daniel Constantin. A fost o oferta facuta la consultarile de la Cotroceni. Nu a spus publicului”, a adaugat seful statului, mentionand ca ar fi posibil ca „Victor Ponta sa aiba ceva pe constiinta, care inca nu poate fi spus public.

Basescu mai spune că liderii din PDL stiau de propunerea pe care i-a facut-o lui Ponta si că „au fost pentru„.

De asemenea, in conditiile in care liderii USL ar contesta veridicitatea acestor discutii, seful statului a declarat ca este dispus sa puna la dispozitie inregistrarile de la consultari.

Nu a durat mult si liderul PSD, Victor Ponta, a dezmintit informatia. “Domnul Basescu spunea zilele trecute ca stabilise numirea lui Ungureanu inca din decembrie ca prim-ministru si ca nu ar fi numit pe cineva din USL sau pe mine premier. Deci declaratia din seara aceasta este o declaratie de duminica seara, la restaurant. Nu este nimic adevarat in aceasta declaratie. E ca duminica seara, la carciuma, cand te lauzi sau inventezi”, a replicat Ponta. In aceste conditii, Traian Basescu i-a inmanat moderatorului de la B1 stenograma in cauza.

Pe de alta parte, presedintele Traian Basescu este de parere ca nu va fi cazul unei guvernari USL, in conditiile in care Uniunea nu va trece de 50% la parlamentarele din toamna. „Greu de crezut ca va fi o guvernare USL, nu vor face 50% ca sa guverneze singuri”, a explicat seful statului, adaugand ca se stie ca aliantele „se mai si sparg”.

Cat despre liderul PSD, desi i-a propus sa fie premier, Basescu sustine ca este un barbat „lipsit de caracter” care isi face ca tinta femeile. „Victor Ponta se bate doar cu femeile, cu Elena Udrea, cu Roberta Anastase, cu Oana Mizil. Poate e ceva, parca e o refulare impotriva femeilor. Barbatii slabi si lipsiti de caracter isi fac tinta din femei. Dar sa te bati de dimineata pana seara, pentru un barbat este degradant. Ai hoti destui cu care sa te bati in politica. Este unul dintre misterele comportamentului lui Victor Ponta”, a subliniat Basescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.