Acasă Anchete Interne  HUB-ul de servicii al MAI a atins aproximativ 9 milioane de accesări

 HUB-ul de servicii al MAI a atins aproximativ 9 milioane de accesări

DISTRIBUIȚI

 172218 – 26052024 –  Portalul de servicii online al Ministerului Afacerilor Interne – https://hub.mai.gov.ro/ a fost accesat de peste 8,8 milioane  de ori și au fost create peste 458.000 de conturi (identități electronice).

 Recrutare MAI – cel mai accesat serviciu, peste 1.8 milioane de accesări

Platforma pentru recrutare a devenit extrem de populară, cu peste 1,8 milioane de accesări. Toate informațiile despre concursurile din cadrul ministerului sunt disponibile pe hub.mai.gov.ro, serviciul fiind activ din 16 octombrie 2023.

 Serviciul de eliberare online a cazierelor judiciare a fost utilizat de aproape 500.000 de persoane

 Din luna februarie 2023, când a fost lansat serviciul pe platforma Ministerului Afacerilor Interne (MAI), peste 475.000 de persoane și-au dobândit cazierul judiciar prin intermediul internetului.

 Serviciul pentru obținerea cazierului rutier a înregistrat un număr similar de accesări, depășind 320.000 de utilizări. Acesta a devenit disponibil online începând cu 18 mai 2023.

 Peste un milion de persoane s-au programat on-line pentru pașapoarte

 Aproximativ 1,14 milioane de cetățeni români au beneficiat de avantajele serviciului ePAȘAPOARTE, care permite programarea on-line pentru depunerea documentelor în vederea obținerii pașaportului. Prin acest serviciu, puteți selecta data, ora și locul în care doriți să mergeți pentru depunerea documentelor necesare eliberării pașapoartelor.

Prin intermediul HUB-ului MAI, cetățenii pot obține:

Certificatul de cazier judiciar

Istoricul sancțiunilor rutiere

Diverse avize pentru urbanismamenajarea teritoriului și autorizații de construcție ori desființare.

 De asemenea, se pot programa online în vederea eliberării pașaportului și pot consulta anunțurile de concurs referitoare la funcții vacante în Ministerul Afacerilor Interne.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.