Acasă Politic Bruxelles: Catalin Ivan (PSD): Ungureanu, noul Boc

Bruxelles: Catalin Ivan (PSD): Ungureanu, noul Boc

DISTRIBUIȚI

109264 – 04042012 – Cătălin Ivan, liderul delegaţiei PSD din Parlamentul European, condamnă modul “profund nedrept” în care au fost alocate fonduri către primăriile din judeţul Iaşi şi solicită Guvernului să renunţe la distribuirea banilor “pe criterii politice”.

            „Mihai Răzvan Ungureanu tocmai a demonstrat cu claritate că este noul Emil Boc. Acesta continuă practica fostului Prim-ministru de a acorda fonduri pe criterii politice. Primarii PDL din judeţul Iaşi au primit 202 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor comunale, în timp ce primăriile PSD au primit doar 8,7 milioane. Este o diferenţă scandaloasă! Primul-ministru a respectat întru totul dorinţa baronilor PDL”, susţine Cătălin Ivan.

            Eurodeputatul PSD subliniază că prin practica alocării fondurilor pe criterii politice, continuată cu fidelitate de acest guvern, comunităţi întregi sunt defavorizateşi discriminate.

„Fac un apel către Guvern să înceteze distribuirea banilor în funcţia de culoarea politică a regiunilor. În ultimii ani, judeţul Iaşi a avut numai de suferit de pe urma acestei metode condamnabile. Primarii PDL au beneficiat întotdeauna de finanţare pentru proiecte, în timp ce oamenii care nu au votat cu PDL au fost pedepsiţi. Nu este corect ca zone intregi să fie complet ignorate şi aruncate la coada listei cu priorităţi, doar pentru ca nu simpatizează Partidul Democrat Liberal. Alocarea banilor publici trebuie făcută în mod echitabil şi transparent”, solicită eurodeputatul social-democrat. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.