Acasă Politic Bucuresti: Resursa online pentru tinerii romani care vor sa studieze in strainatate

Bucuresti: Resursa online pentru tinerii romani care vor sa studieze in strainatate

DISTRIBUIȚI

109263 – 04042012 – Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) a lansat o nouă platformă online: Go Study LSRS. Aceasta se adresează în mod direct elevilor de liceu care doresc să studieze în străinătate, dar şi studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să-şi continue parcursul academic peste hotare.

Scopul platformei este de a integra toate programele de consiliere gratuită pe care le oferă LSRS (Mentorat, Caravana LSRS, Experience Sharing, Caravana Face2Facebook). Prin dezvoltarea platformei on-line Go Study LSRS, Liga Studenţilor Români din Străinătate oferă acces mai simplu şi rapid la informaţii utile despre studiul peste hotare.

Această platformă interactivă şi gratuită oferă informaţii, materiale şi articole de actualitate despre studiul în străinătate. În acelaşi timp, Go Study LSRS facilitează contactul cu studenţi români care se află deja la studii în medii culturale diverse, la instituţii de învăţământ recunoscute pe plan internaţional. Cei interesaţi au astfel acces la informaţii direct de la sursă, despre numeroase subiecte de interes: de la admitere, taxe de studiu şi cazare, până la locuri de muncă în campus sau şcoli de vară. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.