Acasă Politic Bucuresti: Crin Antonescu despre situatia creata de Mihai Razvan Ungureanu: ”Un circ”

Bucuresti: Crin Antonescu despre situatia creata de Mihai Razvan Ungureanu: ”Un circ”

DISTRIBUIȚI

109591 – 19042012 – Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat miercuri seara ca este dispus sa-l invite pe Mihai Razvan Ungureanu la sedinta conducerii partidului pentru a pune capat acestui subiect al apartenentei premierului la PNL. Liderul PNL a explicat ca, pe fondul problemei, formal, orice membru autosuspendat, cum este Ungureanu, poate face ulterior o cerere pentru a-si recapata statutul de liberal activ. „Noi, in mod curent, nu invitam membrii simpli ai partidului la sedintele conducerii decat la solicitarea expresa a acestora – categorie in care l-am putea incadra pe domnul Ungureanu, o sa-mi consult colegii – si de obicei acesti membri de rand ai partidului nu sunt prim-ministri sau, daca sunt prim-ministri, avem idee despre asta,

 

 au un mandat din partea noastra, ceea ce nu e cazul. Nu stiu, foarte sincer, daca nu cumva chiar e cazul sa avem aceasta discutie, poate o terminam odata. O sa-mi consult colegii si nu este exclus”, a spus Antonescu.

La solicitarea realizatorului de a-si preciza propriul sau punct de vedere, liderul PNL a inclinat spre a-l invita pe premier la discutii.

„Optiunea mea e sa il chem. Pentru ca, pana la urma, suntem un partid deschis, pe cat putem. Daca un cetatean doreste neaparat sa vina la sedinta noastra sa discute niste chestiuni, pana la urma, de ce nu?”, a spus el.

„Singura mea teama – si daca vom lua decizia sa il invitam o sa incercam sa ne luam masuri – este ca asa ceva se poate transforma usor intr-un fel de circ, mediatic si nu numai. Ori nu cred ca PNL se poate transforma, fie si pentru cinci minute sau 50 de minute, intr-o arena de circ”, a completat liderul PNL.

„Este foarte greu sa califici drept sobru cadrul in care un prim-ministru pus de Basescu, pus de cine a mai fost pus, in conditiile politice pe care le stiti, continua sa pretinda in mod caraghios ca e membru, asa, cu forta, al unui partid, in care nici pe fond, nici formal, nu mai este demult membru.

E greu sa tratezi cu sobrietate asta, e o pozitie clasica de comedie, n-ai cum sa-ti stapanesti rasul. Dar o sa incercam”, a adaugat Antonescu.

In opinia sa, situatia in care se pune Ungureanu este un „circ”, fiind jenant sa pretinda ca mai este membru al PNL. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.