Acasă Politic Bucuresti: Mihai Razvan Ungureanu se considera membru al PNL

Bucuresti: Mihai Razvan Ungureanu se considera membru al PNL

DISTRIBUIȚI

109590 – 19042012 – Premierul Mihai Razvan Ungureanu se considera in continuare membru al PNL.„Nu mi-am pus inca problema de a intra in PDL, deocamdata sunt membru autosuspendat din PNL. Ma consider in continuare membru al PNL. Nu mai sunt in partea militanta a partidului, nu mai platesc nici cotizatie. Acesta este efectul autosuspendarii. Nu mi-am pus inca problema renuntarii la autosuspendare la PNL. Domnule presedinte Crin Antonescu, va rog sa ma invitati la o sedinta a Biroului Permanent al PNL”, a spus Ungureanu, miercuri seara, la B1 Tv, ca si cum s-ar fi adresat direct premierului liberal. „Orice sustinere din partea mea la adresa unui partid oarecare incalca statutul meu de independent si este un statut la care tin. 

Acolo unde ma gasesc in acest moment, la intersectia intereselor partinice, am mai multa cadere sa ofer raspunsuri din punctul de vedere al interesului national”, a adaugat Ungureanu.

Seful Guvernului a povestit despre momentul in care si-a dat demisia din PNL, aducand totodata cuvinte de lauda la adresa presedintelui liberal din acea vreme, Calin Popescu Tariceanu.

Potrivit spuselor sale, autosuspendarea din PNL si demisia din functia de ministru de Externe au survenit ca urmare a unui incident consular, premierul reprosandu-i ca nu l-a instiintat, in timp ce adevarul ar fi fost ca Tariceanu stia despre acesta. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.