Acasă Politic Bucuresti: Incepe prigoana lui Cristian Preda in PDL

Bucuresti: Incepe prigoana lui Cristian Preda in PDL

DISTRIBUIȚI

109192 – 02042012 – Vicepresedintele PDL, Elena Udrea, isi doreste excluderea din partid a europarlamentarului Cristian Preda si va vota in favoarea acestei masuri, daca ea va fi propusa. „Eu consider de 2 ani ca declaratiile domnului Preda ar trebui sanctionate. Domnul Preda ar putea avea o contributie importanta la scorul partidului daca ar intelege ca trebuie sa il sprijini”, a spus Elena Udrea, luni. In opinia ei, declaratiile lui Cristian Preda au facut „mult rau PDL”. „L-a atacat pe Emil Boc, pe domnul Blaga, acum ne ataca pe cei cu care candidam. Cred ca de doi ani de zile atitudinea sa e tolerata. A facut mult rau PDL”, a mai afirmat Udrea. Intrebata daca va vota excluderea, sefa PDL Bucuresti a spus ca, „daca se propune, voi vota pentru”,

 insa a precizat ca nu ea va fi ce care va face propunerea.

Silviu Prigoana, a confirmat, la scurt timp, ca a propus excluderea din partid a lui Cristian Preda, pentru faptul ca nu-l voteaza pe el, ci pe Nicusor Dan.

„Am cerut printr-o adresa scrisa BPN excluderea domnului Cristian Preda, deoarece in ultima vreme dansul nu se mai regaseste in PDL si a facut afirmatii denigratoare la adresa presedintelui PDL si a candidatului partidului la Primaria Capitalei”, a precizat Silviu Prigoana.

„Chiar dupa ce partidul a hotarat prin vot cine va fi candidatul la Primaria Capitalei, dansul a continuat sa ma critice in afara partidului. Acum aflu cu stupoare ca dansul sustine la Primaria Capitalei un candidat independent in defavoarea candidatului PDL”, a spus Prigoana.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sambata, ca varianta aleasa de PDL Bucuresti pentru Primaria Capitalei, candidatura lui Silviu Prigoana, este un „dezastru”, intrucat s-a ales un om care „isi schimba pozitiile de la o zi la alta”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.