Acasă Politic Bucuresti: Ponta: „Premierul Ungureanu se comporta ca guvernatorul unei colonii”

Bucuresti: Ponta: „Premierul Ungureanu se comporta ca guvernatorul unei colonii”

DISTRIBUIȚI

109284 – 05042012 – Premierul Mihai Razvan Ungureanu se comporta ca un „guvernator al unei colonii”, vanzand toate resursele tarii in cele cateva luni de mandat pe care le are la dispozitie, acuza presedintele PSD, Victor Ponta. Acuzatiile lui Ponta vin in replica la cele facute la adresa sa, marti seara, de premierul Ungureanu. „Ungureanu a ajuns prim-ministru pentru ca am refuzat eu!”, a punctat Ponta ironic, la Romania Tv, reamintind de declaratiile presedintelui Basescu in acest sens si spunand ca MRU era si el atunci prezent la Cotroceni, „ca un baiat pe la usa”. Intrebat daca mai exista acele punti despre care vorbeau in urma cu o luna si el si premierul si daca mai vorbesc la telefon, Victor Ponta a replicat:

„Eu nu l-am sunat niciodata de cand e prim-ministru, dansul m-a sunat de cateva ori, a si vorbit despre asta, lucru care nu mi s-a parut o chestiune normala – sa povestesti la televizor. Nu m-a mai sunat de atunci”.

Victor Ponta crede ca premierul si-a schimbat atitudinea fata de el in ultimele zile pentru ca este suparat din cauza acuzatiilor care i se aduc legat de privatizarea CupruMin sau a Transelectrica.

„Mandatul domniei sale este de guvernator al unei colonii. Are cateva luni de mandat si, intr-o frenezie, termen pe care dansul l-a folosit, vinde tot ce mai are statul roman. Eu cred ca domnul Boc a fost schimbat tocmai pentru ca nu a vrut. Si nu a vrut sa dea autorizatie pentru Rosia Montana, in rest nu vedeti ca totul e ca inainte? Blejnar si Duta sunt tot in functie!”, a sustinut Ponta, referindu-se la speculatiile aparute in presa potrivit carora premierul Ungureanu ar fi intentionat sa ii schimbe pe sefii ANAF si CNAS.

Liderul PSD s-a intrebat daca nu cumva si cererea DNA de urmarire penala a ministrului Mediului, Laszlo Borbely, are legatura cu refuzul acestuia de a da avizul de mediu pentru demararea exploatarii aurului la Rosia Montana.

„Domnul Ungureanu in niciun caz nu se gandeste la Romania, daca s-ar gandi nu ar vinde tot cuprul Romaniei. Cred ca are niste obligatii care nu au legatura cu viitorul Romaniei, fata de cei care il sprijina in functie, fata de domnul Basescu si fata de altii!”, a mai sugerat presdintele PSD, remarcand faptul ca „nicio tara din Europa, cu exceptia Romaniei, nu isi vinde in aceasta perioada resursele”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.