Acasă Politic Fostul primar PDL al Slatinei a trecut la PSD

Fostul primar PDL al Slatinei a trecut la PSD

DISTRIBUIȚI

109197 – 02042012 – Fostul primar al municipiului Slatina, Darius Vâlcov, care a demisionat săptămâna trecută din PDL, pierzând astfel funcţia de edil, şi-a anunţat trecerea la PSD, spunând că va candida din partea USL pentru un nou mandat. Darius Vâlcov a făcut anunţul luni, într-o conferinţă de presă la care a luat parte şi liderul PSD, Victor Ponta.

„Guvernul a ales un mod greşit de a-i trata pe locuitorii Slatinei”, a spus Vâlcov, motivându-şi astfel decizia de a demisiona din PDL.

„M-am apropiat de PSD pentru că fac parte din aceeaşi generaţie din care face parte şi Victor Ponta, o generaţie care trebuie să înceapă, de la alegerile locale, să îşi spună cuvântul. Mă alătur acestei echipe câştigătoare a USL”, a mai spus Darius Vâlcov.

Darius Vâlcov a anunţat, în 27 martie, că a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Olt, fapt care atrage pierderea mandatului de primar, astfel că până la alegerile din 10 iunie oraşul Slatina va fi administrat de către unul dintre cei doi viceprimari care va fi desemnat de Consiliul Local.

Primarul susţinea că a demisionat întrucât Guvernul nu l-a sprijinit să ducă la bun sfârşit investiţiile importante din oraş, precum centura ocolitoare, Sala Polivalentă, bazinul olimpic şi nici lucrările la blocurile ANL şi la Palatul Copiilor.Darius Vâlcov are 35 de ani şi se afla la cel de-al doilea mandat de primar. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.