Acasă Politic Oradea: Bomba sub o masina

Oradea: Bomba sub o masina

DISTRIBUIȚI

109514 – 13042012 – O bomba a explodat sub o masina la Oradea, in noaptea de joi spre vineri. Explozia s-a produs in centrul municipiului Oradea, posibil din cauza unui dispozitiv artizanal montat sub masina.

Explozia a avut loc in jurul orei 3.00, in plin centrul orasului, in parcarea din fata agentiei Tarom. Surse din randul anchetatorilor sustin ca posibila cauza a deflagratie ar fi o bomba artizanala, transmite Antena 3.

„In cursul noptii trecute, in municipiul Oradea a avut loc o infractiune cu distrugere. Politistiii efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile si cauzele care au dus la producerea evenimentului, precum si pentru depistarea autorului”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJBihor, inspectorul Alina Dinu.

Autoturismul, un Audi A 6, apartine unei femei care a fost audiata de anchetatori. Explozia a dus la distrugerea rezervorului masinii, precum si la avarierea a doua ferestre de la agentia Tarom, care s-au spart in urma deflagratiei. Surse din randul anchetatorilor spun ca masina ar fi apartinut pana de curand unui traficant de tigari si de masini de lux, care in prezent este judecat pentru contrabanda Nicio persoana nu a fost ranita. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.