Acasă Politic Bacău: Promisiuni ministeriale pentru cadrele militare in rezerva si retragere

Bacău: Promisiuni ministeriale pentru cadrele militare in rezerva si retragere

DISTRIBUIȚI

110619 – 31052012 – Secretarul de Stat pentru relaţia cu parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, Dan Tătaru, a participat astăzi, 31 mai, la Bacău, la reuniunea dedicată Zilei Rezervistului Militar, organizată de filiala locală a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere.

           Adresându-se participanţilor, reprezentanţi ai celor 2.000 de cadre militare în rezervă şi retragere şi ai celor aproape 5.000 de veterani, invalizi şi văduve de război din judeţul Bacău, secretarul de stat în M.Ap.N. i-a asigurat că, în calitate de şef al departamentului de profil din Ministerul Apărării Naţionale, este la curent cu problemele lor, de la pensiile militare până la asistenţa medicală sau traiul zilnic. “Cu siguranţă nu vor putea fi rezolvate toate şi dintr-o dată. Vă asigur, însă, că voi face tot ce pot să ajut aceste segmente sociale prin pârghiile de care dispun şi să generez un curent de opinie care să consolideze, în percepţia publică şi a factorului politic, ideea că privaţiunile serviciului militar presupun o compensare pe măsură”, a spus Dan Tătaru, arătând că a respectat întotdeauna haina militară.

Ziua Rezervistului Militar s-a sărbătorit prima dată pe 31 mai 2010, fiind instituită în acelaşi an prin Hotararea de Guvern nr. 467 din 12 mai. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.