Acasă Politic Bruxelles: Consiliul European dezbate masuri de incurajare a cresterii economice si a...

Bruxelles: Consiliul European dezbate masuri de incurajare a cresterii economice si a ocuparii fortei de munca

DISTRIBUIȚI

110399 – 23052012Consiliu European se reuneste miercuri seara, la Bruxelles, pentru a discuta modalitatile de incurajare a cresterii economice si ocuparii fortei de munca.

„A venit momentul sa insistam pe masurile care au legatura mai directa cu incurajarea cresterii economice si cu ocuparea fortei de munca, ca o continuare a reuniunii noastre la nivel inalt din ianuarie, si sa discutam in modul cel mai constructiv idei inovatoare sau chiar polemice”, a transmis presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, potrivit Reuters.

Discutiile din cadrul summitului vor viza politici fiscale solide, masuri de imbunatatire a finantarii economiei, printre care mobilizarea Bancii Europene de Investitii pentru sustinerea mai buna a IMM-urilor si a infrastructurilor-cheie, precum si masuri de consolidare a crearii de locuri de munca.

De asemenea, presedintele Consiliului a reiterat mentinerea Greciei in Zona Euro si a facut, din nou, apel la gasirea unor solutii eficiente pentru criza din aceasta tara.

La aceasta reuniune va participa, din partea Romaniei, presedintele Traian Basescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.