Acasă Politic Bucuresti: Începe depunerea de proiecte pe Axa Prioritară 4 POS Mediu

Bucuresti: Începe depunerea de proiecte pe Axa Prioritară 4 POS Mediu

DISTRIBUIȚI

110066 – 10052012 – Ministerul Mediului şi Pădurilor (MMP), în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Mediu”, lansează cea de-a cincea sesiune de selecţie de proiecte în domeniul protecţiei naturii.

Beneficiarii eligibili sunt administratorii şi custozii ariilor protejate, agenţiile regionale şi locale de protecţia mediului, instituţiile şi autorităţile publice, organizaţiile neguvernamentale, institutele de cercetare, universităţile, muzeele.

Cererile de finanţare pot fi depuse până la data de 6 iulie 2012 la sediile organismelor intermediare din cele opt regiuni de dezvoltare ale României.

Cererea de finanţare (Formularul de aplicaţie) şi Ghidul Solicitantului sunt disponibile pe pagina de internet dedicată Axei Prioritare 4 a POS Mediu.

În cazul în care aria protejată este localizată într-o regiune, iar sediul solicitantului se află într-o altă regiune, proiectul se depune în regiunea în care aria protejată este localizată.

În cazul în care proiectul vizează o arie protejată a cărei întindere depăşeşte graniţele unei regiuni, Solicitantul va depune Cererea de Finanţare la Organismul Intermediar din regiunea în care se află sediul administraţiei ariei naturale protejate. În cazul în care aria vizată de proiect nu are constituită structură de administrare/custodie, iar întinderea acesteia depăşeşte graniţele unei regiuni, solicitantul va depune cererea de finanţare la Organismul Intermediar din regiunea pe teritoriul căreia se află cea mai mare suprafaţă a ariei naturale protejate pentru care se solicită finanţare.

În cazul în care proiectul vizează arii protejate situate în mai multe regiuni, acesta va fi depus în regiunea în care se află sediul Solicitantului. În cazul în care proiectul vizează arii protejate situate în cel puţin trei regiuni diferite, acesta va fi depus la OI POS Mediu Bucureşti.

Toţi solicitanţii vor fi informaţi în scris asupra rezultatului selecţiei de proiecte. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.