Acasă Politic Bucuresti: Sefa interimara a CNADNR si-a scris demisia

Bucuresti: Sefa interimara a CNADNR si-a scris demisia

DISTRIBUIȚI

110028 – 09052012 – Daniela Drăghia, şefa interimara a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), şi-a scris marţi demisia. Ea nu a avut însă cui să o prezinte pentru că noul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, nu a ajuns în prima parte a zilei de 8 mai la sediul ministerului Transporturilor, potrivit TIR Magazin.

Nu se ştie încă dacă Drăghia şi-a dat demisia doar din funcţia interimară de şefă a Companiei Naţionale de Autostrăzi sau doreşte să plece cu totul.

În martie, Daniela Drăghia a scăpat de demitere. Ea a fost  considerată vinovată pentru modul defectuos în care s-a făcut campania de deszăpezire din această iarnă.

Premierul Ungureanu ar fi luat decizia de a o schimba pe Drăghia din funcţie, după ce procurorii DNA au deschis o anchetă legată de modul în care au fost atribuite contractele de lucrări pentru Coridorul IV Paneuropean, potrivit unor surse din piaţă.

Daniela Drăghia a fost numită în funcţia de director general interimar al CNADNR, în urmă cu aproape un an, în locul lui Liviu Costache. Ea a rămas în mod ilegal pe funcţie deoarece, potrivit legii, interimatul poate să dureze doar maximum 3 luni. Drăghia a rămas titulară pe funcţia de director general adjunct proiecte cu finanţare externă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.