Acasă Politic Cluj-Napoca: Medicina penitenciara in prim-plan la Congresul international pentru studenti si tineri...

Cluj-Napoca: Medicina penitenciara in prim-plan la Congresul international pentru studenti si tineri medici

DISTRIBUIȚI

110019 – 08052012 – În perioada 10-13 mai, la Cluj-Napoca se va desfăşura una dintre cele mai prestigioase manifestări ştiinţifice studenţeşti din România: Congresul Internaţional pentru studenţi şi tineri medici – Medicalis 2012. Evenimentul este organizat  de către Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj, sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, Administraţia Naţională a Penitenciarelor  fiind partener ştiinţific. Ajunsă la cea de-a 13-a ediţie, manifestarea atrage anual peste 750 de participanţi din ţară şi din străinătate.

Programul congresului cuprinde lucrări ştiinţifice susţinute de către studenţi, conferinţe şi workshop-uri la care vor lua parte personalităţi ale lumii medicale clujene, naţionale şi internaţionale. 

Aflat la cea de-a doua ediţie, workshop-ul „Prison medicine” de la Penitenciarul Spital Dej, realizat în parteneriat cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor, este unic în ţară şi în Europa. În colaborare cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor se va realiza, în data de 11 mai o teleconferinţă cu dr. John P. May din Florida, SUA şi o sesiune de lucrări ştiinţifice prezentate de către medici specialişti în medicina de penitenciar.

Tot în cadrul acestui congres, Administraţia Naţională a Penitenciarelor va organiza un stand de promovare a ofertei de dezvoltare a carierei profesionale medicale, în sistemul penitenciar. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.