Acasă Politic Suceava: Ponta: „Am intalnit multi hoti in viata mea, dar niciunul mai...

Suceava: Ponta: „Am intalnit multi hoti in viata mea, dar niciunul mai mare ca Flutur”

DISTRIBUIȚI

110480 – 27052012 – Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la un miting electoral la Suceava, ca aceia care au gresit politic trebuie schimbati din functie, iar cei care au incalcat legea trebuie pedepsiti, el adaugand, in acest context: „Am intalnit multi hoti in viata mea, dar niciunul mai mare ca Flutur. Am intalnit si multi mincinosi, dar niciunul ca Flutur”, potrivit Hotnews.ro. Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus, sambata, la un miting USL de la Suceava, ca Uniunea incepe sa castige bataliile pentru eliberarea Romaniei de ceea ce a fost „regimul portocaliu” al lui Traian Basescu si le-a transmis simpatizantilor USL ca trebuie sa castige alegerile si la Suceava. Premierul a subliniat ca are o datorie fata de oamenii din aceasta zona a tarii intrucat aici a copilarit,

la Partesti, si ca atunci cand la Bucuresti oamenii stateau in frig si nu aveau mancare, primea din Bucovina „barabule” (cartofi).

„Am datoria de a rupe un necaz, un blestem”, a spus Ponta, care a aratat ca acest „necaz” al sucevenilor este conducerea actuala PDL a judetului.

El a mai adaugat ca a fost procuror si ca in viata lui a intalnit multi hoti, dar niciunul ca Gheorghe Flutur: „Am intalnit multi hoti in viata mea, dar niciunul mai mare ca Flutur. Am intalnit si multi mincinosi, dar niciunul ca Flutur”, a spus Ponta, care a precizat ca a cunoscut si multi ministri, dar niciunul care sa omoare gainile oamenilor si sa vanda apa chioara.

„Cred ca intr-un partid de mincinosi si hoti ca PDL, cel care a incalcat legea cel mai mult a fost Flutur si trebuie sa plateasca pentru asta”, a mai spus Ponta. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.