Acasă Politic Targu Mures: Consiliul Judetean Mures contesta in instanta decizia de inapoiere a...

Targu Mures: Consiliul Judetean Mures contesta in instanta decizia de inapoiere a banilor primiti de la fostul guvern

DISTRIBUIȚI

110104 – 11052012 – Consiliul Judeţean Mureş va depune vineri o contestaţie la Judecătoria Târgu Mureş împotriva măsurii Guvernului Ponta de a retrage banii primiţi de la fostul Guvern din fondul de rezervă bugetară, în luna aprilie, a declarat vineri, preşedintele CJ Mureş, Lokodi Edita Emoke, citat de Citynews.ro.

Şefa Consiliului Judeţean a explicat că administraţiile locale care au primit bani din fondul de rezervă bugetară au cheltuit deja o parte din bani pentru plata arieratelor, dar şi pentru cofinanţarea unor proiecte europene câştigate. Lokodi a arătat că va ataca decizia Guvernului în instanţă şi că nu va iniţia o hotârâre de Consiliu Judeţean pentru a scoate aceşti bani din bugetul judeţului, banii fiind la Trezorerie.

„Astăzi dorim să depunem o contestaţie contra acelei hotărâri a Guvernului prin care s-a dispus retragerea rectificării bugetare prin care am primit fonduri în luna aprilie. O parte din sume sunt cheltuite. Noi, din acele fonduri am plătit arierate, restanţe, iar în parte le-am programat pentru trimestrul trei, patru pentru a plăti proiecte europene. Noi nu dispunem de totalitatea fondurilor necesare pentru plata cofinanţării şi avem nevoie de aceşti bani. De aceea depunem o contestaţie în instanţă”, a declarat preşedintele CJ Mureş. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.