Acasă Politic Arges: Invatatoarea ucigasa a fost arestata

Arges: Invatatoarea ucigasa a fost arestata

DISTRIBUIȚI

110664 – 03062012 – Invatatoarea de la Scoala Generala nr. 4 din Curtea de Arges, acuzata ca si-a ucis mama cu peste 170 de lovituri de cutit, a fost arestata preventiv pentru omor deosebit de grav.

Decizia dispusa, sambata seara, de magistratii Tribunalului Arges nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Pitesti.

Elena Mirela Marinescu, in varsta de 37 de ani, invatatoare la clasa a IV-a C a Scolii generale nr. 4, din Curtea de Arges, de 14 ani angajata in aceasta unitate de invatamant, a fost retinuta initial pentru 24 de ore, fiind acuzata ca si-a ucis mama cu multiple lovituri de cutit, in cursul dupa-amiezii fiind prezentata instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Potrivit anchetatorilor, femeia, care este casatorita si are un copil, si-a recunoscut fapta, medicii legisti constatand ca pe corpul victimei, chiar mama sa, in varsta de 77 de ani, exista peste 170 de lovituri de cutit.

Seful Serviciului Medico-Legal Arges, dr. Dan Manu, declara ca in urma autopsiei asupra cadavrului legistii au descoperit pe corpul victimei peste 170 de leziuni traumatice care au fost produse cu cutitul, dintre care 153 fiind plagi, 33 penetrante in cavitatea toracica si avand corespondent ca leziuni in organele viscerale.

„Femeia, care este fiica victimei, a recunoscut ca si-a ucis mama. Motiveaza faptul ca au avut un conflict spontan izbucnit in urma unor neintelegeri legate de anumite sume de bani. Din informatiile pe care le am, colegii mei au fost condusi la locul unde femeia aruncase bluza si un cutit. A folosit doua cutite la comiterea crimei, pe unul l-a lasat in casa, iar pe celalalt l-a aruncat la ghena de gunoi”, a declarat comisarul sef Danut Dinu.

Batrana de 77 de ani, din Curtea de Arges, a fost gasita moarta, vineri seara, injunghiata in torace. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.