Acasă Politic Bruxelles: Ponta o propune pe Andronescu pentru portofoliul Educatiei

Bruxelles: Ponta o propune pe Andronescu pentru portofoliul Educatiei

DISTRIBUIȚI

111405 – 29062012Premierul Victor Ponta a propus-o pe Ecaterina Andronescu pentru functia de ministru al Educatiei, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bruxelles.Fostul ministru al Educatiei este alegerea premierului pentru locul care va ramane liber dupa ce actualului ministru interimar al Educatiei, Liviu Pop, ii va expira mandatul.”In aceasta seara, ma voi intoarce in Romania (…) voi intocmi toate documentele necesare pentru numirea Ecaterinei Andronescu la Ministerul Educatiei, pentru ca in aceasta seara expira interimatul asigurat de Liviu Pop”, a declarat Victor Ponta.Premierul a mai spus ca, daca Ecaterina Andronescu va fi declarata incompatibila, ea va fi schimbata din functie.

„Aveam mai multe optiuni pentru Ministerul Educatiei, dar am preferat sa o nominalizez pe Ecaterina Andronescu. Inca nu s-a dat decizia de incompatibilitate in cazul doamnei Andronescu. Daca va fi declarata incompatibila va fi retrasa”, a completat Victor Ponta.

Ecaterina Andronescu a mai ocupat functia de ministru al Educatiei in perioada 2000-2003, in timpul guvernarii Adrian Nastase.

Presedintele PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, a fost gasita incompatibila, in luna aprilie, pentru faptul ca a ocupat in acelasi timp pozitia de rector si de senator. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.