Acasă Politic Bucuresti: 16 localitati au fost afectate de furtunile si ploile din ultmele...

Bucuresti: 16 localitati au fost afectate de furtunile si ploile din ultmele 24 de ore

DISTRIBUIȚI

110863 – 11062012 – În urma averselor de ploaie, descărcărilor electrice şi intensificărilor vântului, în ultimele 24 de ore au fost afectate 16 localităţi din şase judeţe (Bistriţa – Năsăud, Hunedoara, Neamţ, Sălaj, Suceava şi Timiş), anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

În total, au fost inundate 189 de gospodării şi anexe gospodăreşti, 16 hectare de teren arabil, iar 45 de fântâni au fost colmatate. De asemenea, au mai fost afectate 12 drumuri naţionale, judeţene şi comunale, trei poduri şi 18 podeţe.

Pompierii au evacuat 38 de persoane din comuna Almaş, judeţul Sălaj.

Pentru limitarea efectelor produse de fenomenele meteorologice, au acţionat peste 200 de angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, inspectoratelor judeţene de poliţie şi de jandarmi, alături de pompieri civili din cadrul serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, cu un total de 75 de mijloace de intervenţie.

Totodată, 109 localităţi din 13 judeţe au avut probleme în alimentarea cu energie electrică, echipe ale SC Electrica acţionând pentru remedierea defecţiunilor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.