Acasă Politic Bucuresti: Adrian Nastase ar putea fi transferat luni la Penitenciarul Rahova

Bucuresti: Adrian Nastase ar putea fi transferat luni la Penitenciarul Rahova

DISTRIBUIȚI

111222 – 24062012 – Fostul premier Adrian Nastase, internat in prezent la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce a incercat sa se sinucida, ar putea fi transferat, luni, intr-un spital din sistemul penitenciar, potrivit unor surse medicale.

Adrian Nastase va fi transferat, cel mai probabil, la spitalul penitenciar Rahova, unde exista dotarile necesare supravegherii medicale pe care o presupune starea fostului premier, informeaza Ziare.com.

Profesorul Ioan Lascar si doctorul Serban Bradisteanu, medicii curanti ai lui Adrian Nastase, nu au confirmat, dar nici n-au infirmat posibilitatea ca liderul socoial-democrat sa fie transferat la spitalul penitenciar Rahova.

Vineri, Politia Capitalei a adresat o solicitare scrisa Spitalului Floreasca pentru a preciza daca pacientul Adrian Nastase poate, din punct de vedere medical, sa fie transferat catre un spital penitenciar. 

Dupa primiera scrisorii, o comisie formata dintr-un medic chirurg, un medic plastician, un specialist in boli cardiovasculare si unul in boli de metabolism urmeaza sa se reuneasca pentru a-si da avizul in aceasta problema.

Potrivit informatiilor oficiale, comisia se va reuni, luni, la orele 10.00. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.