Acasă Politic Bucuresti: Adrian Nastase ii ia apararea lui Victor Ponta

Bucuresti: Adrian Nastase ii ia apararea lui Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

111079 – 19062012 – Adrian Năstase, coordonatorul tezei de doctorat a lui Victor Ponta, îl acuză pe preşedintele Traian Băsescu că ar fi în spatele acuzaţiilor de plagiat aduse de presa străină premierului României.„Văd că cedarea puterii, chiar şi în urma unui vot popular, se face foarte, foarte greu. Mă aşteptam ca, în disperarea lui, Traian Băsescu să recurga la orice, pentru a încerca să acopere scandalul falimentului PDL la recentele alegeri”, scrie Adrian Năstase pe blogul personal. Acesta mai spune că teza de doctorat a lui Victor Ponta a avut o temă extrem de relevantă – Curtea Penală Internaţională – fiind concepută chiar în perioada în care această instituţie s-a înfiinţat.

Despre asemănările dintre anumite pasaje din lucrarea lui Ponta şi cele din cărţi ale altor autori, Năstase scrie: „Cei care activează în învăţământ, în domeniul juridic, ştiu foarte bine că în descrirea unor instituţii apar adesea formulări seci, descriptive care, asemenea formulelor matematice, nu pot fi schimbate. A specula acest lucru şi a fabrica un astfel de subiect este de o josnicie fără margini!”.

Coordonatorul tezei lui Ponta apreciază că „prin astfel de gesturi, Traian Băsescu nu face cinste nici instituţiei prezidenţiale şi nici României”.

„El a arătat, din nou, că minciuna, imoralitatea şi lipsa de caracter definesc modul său de a fi. Miza politică a acestei teme fabricate la adresa lui Victor Ponta este mai mult decât evidentă şi nu cred că românii vor accepta astfel de manevre din partea preşedintelui “lor”, mai scrie Nastase. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.