Acasă Politic Bucuresti: Cristian Preda: PDL trebuie sa-si recunoasca infrangerea si sa-i felicite pe...

Bucuresti: Cristian Preda: PDL trebuie sa-si recunoasca infrangerea si sa-i felicite pe invingatori

DISTRIBUIȚI

110888 – 12062012 – Europarlamentarul democrat-liberal Cristian Preda sustine ca PDL trebuie sa recunoasca direct ca a pierdut alegerile locale si sa-i felicite pe invingatori.

„Unii democrat-liberali se ascund. Prigoana a facut un dezastru la Bucuresti. Are un stil inacceptabil, de proasta calitate. Sa nu plangem in tribune, trebuie sa oferim o alternativa de dreapta. In foarte putine zile, vom anunta public ce inseamna platforma lui Mihai Razvan Ungureanu „, a declarat, la RFI Romania, Cristian Preda.

„Am vazut tentatia unora dintre colegii mei de a ascunde acest adevar foarte neplacut pentru noi. Unii s-au ascuns de tot si n-au rostit un cuvant, desi in cultura democratica, atunci cand esti angajat intr-o batalie si o pierzi, trebuie sa spui: am pierdut, il felicit pe invingator! Este un gest de bun simt democratic elementar. Altii au mers si mai departe, nu s-au ascuns, dar au intrat intr-un soi de registru al inconstientei vesele, as numi-o. E cazul domnului Prigoana, care a facut un dezastru la Bucuresti si care in ciuda acestui dezastru, ne spune ca a facut un scor excelent… Asta este un stil inacceptabil si cred ca trebuie sa inceteze tipul asta de politica de proasta calitate, jignitoare la adresa publicului si in acelasi timp, o politica incapabila de a accepta realitatea dura din fata noastra”, a mai spus europarlamentarul PDL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.