Acasă Politic Bucuresti: Drumuri nationale inchise sau cu restrictii de circulatie

Bucuresti: Drumuri nationale inchise sau cu restrictii de circulatie

DISTRIBUIȚI

110722 – 05062012 – Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând de ieri pe DN1, pe tronsonul Ploieşti – Comarnic (judeţul Prahova) se montează separatoare de sensuri din beton. Circulaţia este restricţionată pe benzile numărul 2, în ambele sensuri de mers, în zilele de luni, marţi şi mercuri, între orele 8:00 şi 18:00, iar joia între orele 8:00 şi 12:00. Conducătorilor auto li se recomandă să mărească distanţa de siguranţă în mers şi să se încadreze din timp pe benzile numărul 1, nu înainte de a se asigura şi semnaliza.

Începând cu data de 1 iunie, a fost reluat traficul rutier pe DN7C (Transfăgărăşan), la km 64+380 metri, în dreptul lacului de acumulare Vidraru (judeţul Argeş), unde, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, s-a produs o surpare. În acest punct se  circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 20 tone.  Transfăgărăşanul este închis în perioada 1 noiembrie – 30 iunie, pe porţiunea cuprinsă între Piscu Negru (judeţul Argeş, km 104) şi Bâlea-Cascadă (judeţul Sibiu, km 130+800 metri).

În judeţul Caraş-Severin, rămâne închisă varianta de ocolire a municipiului Caransebeş, la care se lucrează. Autovehiculele circulă pe rute locale, prin oraş. În acelaşi judeţ, din cauza unei alunecări de teren, este închisă şi varianta de ocolire Domaşnea, iar traficul rutier se desfăşoară pe DN6, prin localitate.

         De asemenea, traficul rutier pe DN64 este întrerupt pe porţiunea kilometrică 134+830 metri – 134+880 metri, în zona localităţii vâlcene Olăneşti, din cauza alunecărilor de teren. Se circulă pe o arteră paralelă (strada Forestierilor).

         Începând cu data de 30 mai a.c., a fost reluată circulaţia pe DN61 Ghimpaţi (judeţul Giurgiu) – Găeşti (judeţul Dâmboviţa), la km 74, pe podul provizoriu din localitatea Ioneşti, însă, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.