Acasă Politic Bucuresti: Ministrul de Externe anunta cresteri salariale la ambasade in functie de...

Bucuresti: Ministrul de Externe anunta cresteri salariale la ambasade in functie de performante

DISTRIBUIȚI

110686 – 04062012 –  Ministrul de Externe, Andrei Marga a anuntat ca se vor opera cresteri salariale, in functie de performantele economice, intrucat, in momentul de fata, e „stupefiant cat de egalitare” sunt veniturile la ambasadele Romaniei.„E stupefiant cat de egalitare sunt veniturile intre ambasade cu pondere, care sunt in frontul politicii externe romanesti, si ambasade care, prin forta lucrurilor, sunt secundare”, a precizat Andrei Marga, la Romania Tv, adaugand ca problema personalului va fi reglata in noul buget, pentru ca trebuie rapid completate structurile.”Unde e sansa unor relatii comerciale, trebuie rapid sa ne repliem. Trebuie sa asiguram in Asia, in China, Coreea de Sud, Japonia, in alte tari, sa fim prezenti acolo.

Acolo e un centru economic al lumii, in care germineaza valori foarte multe (…) Acum s-au refacut salariile la nivelul la care au fost pentru toata lumea si se va inainta pe aceasta linie a unei cresteri salariale, in functie si de performantele economice”, a spus Andrei Marga. 

Ministrul de Externe a mai precizat ca Romania are „ambasadori si diplomati cu pregatire excelenta, recunoscuta international, talonati de neaveniti numiti politic – si, sigur, aici trebuie sa clarificam lucrurile”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.