Acasă Politic Bucuresti: Un barbat disparut in timpul ultimelor ploi este cautat in raul...

Bucuresti: Un barbat disparut in timpul ultimelor ploi este cautat in raul Bega

DISTRIBUIȚI

110897 – 12062012 – Pentru limitarea şi înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice din ultimele 24 de ore, au intervenit 145 de pompieri militari şi civili, cu 52 mijloace de intervenţie (motopompe, autospeciale şi autocamioane de intervenţie, basculante, wole, tractoare etc.), informează Inspectoratul General pentru Sutuaţii de Urgenţă. Alături de aceştia, au mai fost angrenate peste 30 de persoane de la alte structuri (inspectorate judeţene de jandarmi, consilii judeţene, ENEL etc.), care au acţionat cu nouă mijloace de intervenţie.

În judeţul Timiş, pompierii militari au evacuat 44 de persoane din localităţile Curtea şi Marginea, iar un bărbat este dat dispărut, fiind căutat în râul Bega. De asemenea, în comuna Almaş, judeţul Sălaj, persoanele evacuate ieri sunt în continuare cazate la căminul cultural din localitate.

În total, au fost inundate 162 locuinţe, anexe gospodăreşti, curţi şi subsoluri şi peste 1.400 hectare teren agricol din 30 de localităţi din şase judeţe (Bistriţa – Năsăud, Hunedoara, Neamţ, Sălaj, Suceava şi Timiş). Au mai fost afectate, pe diferite porţiuni, două drumuri naţionale (DN7 şi DN1F), patru drumuri judeţene, 16 comunale şi un tronson de cale ferată, zece poduri şi 71 de podeţe, iar 259 de fântâni au fost colmatate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.