Acasă Politic Bucuresti: Vasile Blaga vrea sa readuca PDL la principiile din vremea cand...

Bucuresti: Vasile Blaga vrea sa readuca PDL la principiile din vremea cand era condus de Traian Basescu

DISTRIBUIȚI

111185 – 22062012 – Presedintele Senatului, Vasile Blaga, si-a prezentat joi candidatura la presedintia PDL pentru Conventia Extraordinara din 30 iunie, precizand ca a reusit sa uneasca motiunea sa cu cea a grupului „intelectualilor” din partid.

Blaga si-a prezentat echipa, precizand ca isi doreste in mod special sa-l aiba ca secretar general al partidului pe Fheorghe Flutur, un om cu care a spus ca „se intelege din priviri”.

„In mod natural, proiectul nostru politic se adreseaza romanilor care doresc sa traiasca intr-o societatea dreapta(…) Dorim sa lansam PDL ca principal catalizator al formatiunilor politice romanesti care impartasesc valori de dreapta si centru dreapta”, a spus Blaga.

„Am decis sa candidez pentru ca in acest moment e necesar ca PDL sa se revigoreze si sa-si regaseasca rolul de principal partid de opozitie. Nu e un demers usor, trebuie sa genereze solidaritate. Dupa votul din conventia din 30 iunie, PDL trebuie sa iasa ca un partid mai unit si mai solidar decat acum.

Sunt un om al dialogului, nu am fost omul care sa sape transee in partid. Toata lumea e binevenita pentru a pune umarul la relansarea partidului nostru”, a adaugat el.

Vasile Blaga a atacat USL, despre care spune ca incearca sa acapareze statul, adaugand ca „ideologic si doctrinar”, PNL nu mai exista.

„PDL trebuie sa fie axul principal al unificarii fortelor de dreapta si centru dreapta, alaturi de miscarile si initiativele civice sa construiasca un puternic pol de dreapta”, a transmis fostul ministru de Interne.

Vasile Blaga a promis ca, sub conducerea sa, PDL va reveni la principiile pe care le avea pe vremea cand era condus de Traian Basescu.

„Un obiectiv important este acela de a restabili relatia dintre romani si PDL. Este esential sa repornim rapid motoarele actiunii interne a partidului, in perioada urmatoare imi propun dinamizarea activitatii departamentelor de specialitate ale PDL. Imi propun sa dinamizam si actiunile organizatiilor interne din PDL Cum am mai spus-o, nu propun decat revenirea la principiilor sanatoase de cand acesta a fost condus de Traian Basescu. Deciziile politice se iau in urma dezbaterii in forurile statutare, dar odata ce a fost luata decizia, toti membrii trebuie sa o apere si sa o aplice”, a mai spus Blaga. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.