Acasă Politic Sankt Petersburg: Liderii europeni vor plan pentru o mai buna integrare a...

Sankt Petersburg: Liderii europeni vor plan pentru o mai buna integrare a Zonei Euro

DISTRIBUIȚI

110693 – 04062012 –  Presedintele Uniunii Europene, Herman Van Rompuy, a anuntat, luni, cu ocazia Summitului Rusia – UE de la Sankt Petersburg, ca liderii europeni vor prezenta un plan pentru o mai buna integrare economica a Zonei Euro pana la sfarsitul anului, dupa ce, la Summitul UE din luna iunie, se vor pune de acord asupra elementelor pe care planul ar trebui sa le includa si asupra modului in care va fi pus in practica.Herman van Rompuy a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca impreuna cu alti trei lideri europeni va prezenta cu ocazia urmatorului Summit UE, din luna iunie, „principalele caramizi pentru aprofundarea uniunii monetare si economice” si „o metoda de lucru pentru atingerea acestui obiectiv”.


„Integrarea bancara este un capitol important al acestor caramizi. In aceasta faza ne vom ocupa de supervizare si garantarea depozitului”, a declarat Van Rompuy.

„Lucram la asta. Este doar inceputul si speram sa putem prezenta rezultatele acestei activitati pana la sfarsitul anului”, a adaugat presedintele UE. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.