Acasă Politic Bucuresti: Basescu intentioneaza sa ceara PDL boiocotarea referendumului

Bucuresti: Basescu intentioneaza sa ceara PDL boiocotarea referendumului

DISTRIBUIȚI

111983 – 24072012 – „Sunt multe elemente care arata clar decizia USL de a frauda referendumul. Exista riscul ca eu sa cer PDL sa nu mai trimita un reprezentant si sa boicoteze cu totul acest referendum”, a afirmat Traian Basescu luni seara la B1TV.Printre aceste elemente, Basescu a mentionat prelungirea orei de votare si absenta camerelor de supraveghere.Potrivit presedintelui suspendat, PDL are un sigur reprezentant. „Acest om trebuie sa stea 22 de ore in sectie. Va trebui sa manance, sa se duca la toaleta”, a spus Basescu.Presedintele suspendat a mentionat ca exista doua modalitati de boicotare a referendumului, decizia urmand sa fie luata dupa o discutie cu membrii PDL.

Vreau sa ma sfatuiesc si cu cei de la PDL. Maine au un colegiu director. Exista doua variante: ori vor boicota referendumului prin netrimiterea observatorilor in sectiile de votare, ori le vor cere romanilor sa nu se prezinte la vot”, a precizat Basescu.

„Trebuie facut tot ce se poate pentru ca referendumul sa nu se valideze si oamenii astia sa raspunda”, a incheiat Traian Basescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.