Acasă Politic Bucuresti: Basescu: „Eu zic sa prelungim referendumul pana iese, ca in ’46-’47”

Bucuresti: Basescu: „Eu zic sa prelungim referendumul pana iese, ca in ’46-’47”

DISTRIBUIȚI

111880 – 18072012 – Presedintele suspendat Traian Basescu a ironizat, miercuri, intr-un interviu pentru Gandul Live, intentia USL-ul de a prelungi programul votului de pe 29 iulie. „Eu zic sa prelungim referendumul pana iese, ca asa s-a facut si-n ’46-’47, pana a iesit cum au vrut comunistii”, a spus presedintele suspendat. Traian Basescu a precizat ca referendumul nu este problema sa, ci a Parlamentului, insa el vrea sa stie care sunt conditiile in care se va desfasura votul. „Nu mi se pare cinstit ca, mai sunt 11-12 zile pana la referendum, iar majoritatea parlamentara incearca sa schimbe datele. Orele erau fixate, conform legii referendumului, daca mai schimba ceva acum, ma pot astepta la orice…”, a adaugat Traian Basescu.

El a subliniat insa ca „referendumul nu mai este despre Traian Basescu, este despre statul de drept. Daca electoratul valideaza aceasta optiune, Romania va fi izolata. Romania are o sansa extraordinara: sa se aseze deasupra clasei politice si sa spuna ca ei inteleg mai bine clasa politica decat noi, politicienii”.

In final, presedintele suspendat s-a declarat convins ca, pe 29 iulie, romanii „vor face ce trebuie: vor continua sa ma injure, dar ma vor vota”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.