Acasă Politic Bucuresti: Comisie de Transparenta pentru referendum

Bucuresti: Comisie de Transparenta pentru referendum

DISTRIBUIȚI

111826 – 17072012 – Pentru asigurarea unei transparenţei acţiunilor desfăşurate de angajaţii M.A.I. în perioada campaniei pentru referendum şi în ziua referendumului, ministerul a decis să înfiinţeze o Comisie de Transparenţă, formată din reprezentanţi ai ONG-urilor şi ai mass-media care să poată participa, în calitate de observatori, la aceste activităţi.

Comisia de Transparenţă va funcţiona atât la nivel central, cât şi judeţean, iar reprezentanţii acreditaţi vor avea posibilitatea de a asista la o serie de activităţi desfăşurate de lucrătorii M.A.I., precum: monitorizarea filtrelor rutiere organizate pentru descurajarea turismului electoral, asigurarea pazei şi a transportului buletinelor de vot, luarea în pază a secţiilor de votare.

De asemenea, reprezentaţii ONG-urilor şi ai mass-media care vor face parte din această Comisie vor putea participa, în calitate de parteneri/ voluntari la desfăşurarea Campaniei de informare şi prevenire organizată de M.A.I. sub sloganul “Votează legal – Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.