Acasă Politic Bucuresti: Ponta: “Mi se pare iresponsabil sa strigi inainte de referendum ca...

Bucuresti: Ponta: “Mi se pare iresponsabil sa strigi inainte de referendum ca se fraudeaza votul”

DISTRIBUIȚI

112025 – 25072012 – Democrat-liberalii au luat o decizie iresponsabila atunci cand au hotarat sa boicoteze referendumul, a afirmat premierul Victor Ponta, miecuri, in cadrul sedintei de guvern. Prim-ministrul sustine ca nu poti face acuzatii despre fraudare in conditiile in care votarea nici macar nu a inceput.   „Mi se pare iresponsabil sa strigi inainte de referendum ca se fraudeaza votul. Probabil aceleasi suspiciuni vor exista si in ziua votului si dupa vot”, a spus Ponta. Totodata, premierul i-a rugat pe ministru sa faca abstractie de boicotul PDL si sa nu intre in nicio disputa politica in zilele urmatoare.  „Nu intrati in vreo disputa politica in aceasta perioada. Eu am incredere totala in cei care organizeaza acest referendum (…) Duminica vom dovedi inca o data ca suntem o tara europeana

si stim sa ne decidem democrat viitorul. Eu sunt convins ca lucrurile se vor desfasura conform legii si va rog sa actionati in acest sens”, a mai spus premierul. 

          Totodata, Victor Ponta a anuntat ca sectiile de vot nu vor fi dotate cu aparate de supraveghere pentru ca, spune el, astfel de camere video nu au fost folosite pana in prezent decat in sectiile speciale, iar la referendumul pentru demiterea presedintelui nu vor fi amenajate sectii speciale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.