Acasă Politic Bucuresti: Ponta: „Vila Dante a fost amenajata din bani publici pentru Traian...

Bucuresti: Ponta: „Vila Dante a fost amenajata din bani publici pentru Traian Basescu in 2010-2011″

DISTRIBUIȚI

112046 – 26072012 – Premierul Victor Ponta a declarat ca SPP l-a impiedicat sa intre in vila Dante, aflata in proprietatea Guvernului, din ordinul presedintelui suspendat Traian Basescu. „La Casa Dante i-am stricat o mare placere lui Traian Basescu. Este stirea anului, pentru ca aceasta vila superba a fost amenajata pentru Traian Basescu in 2010-2011”, a declarat Ponta la Romania TV. Potrivit premierului, Basescu, care neaga ca ar fi cerut renovarea vilei, este cel care a ales „parchetul, mobila, ultimul model de baie, o piscina extraordinara”.„Este cea mai bogata casa pe care am vazut-o vreodata”, a afirmat Ponta, care a avut o intalnire cu ambasadorii UE in aceasta vila.

Accesul premierului in vila a fost posibil in urma suspendarii presedintelui, dupa interventia presedintelui interimar Crin Antonescu.

„Nu am putut sa intru pana cand Crin Antomescu nu i-a cerut acest lucru sefului SPP. Este normal ca un fost presedinte sa aiba o locuinta ca nu poate sa stea pe strada”, precizand insa ca Basescu a renovat renovat vila din bani publici cand taia pensii si salarii”. 

De asemenea, Ponta a precizat ca daca Basescu este demis duminica, nu mai are dreptul la casa, dupa ce presedintele suspendat declarase ca are contract cu vila Lac 3 pana in 2013. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.