Acasă Politic Bucuresti: Sile Camataru a fost transferat la Penitenciarul Rahova

Bucuresti: Sile Camataru a fost transferat la Penitenciarul Rahova

DISTRIBUIȚI

112023 – 25072012 – Interlopul Vasile Balint, cunoscut drept Sile Camataru, condamnat pentru proxenetism, camatarie si trafic de persoane, a fost transferat, marti dupa-amiaza, din arestul Politiei Capitalei la Penitenciarul de Maxima Siguranta Rahova, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).

Sile Camataru a fost adus in Romania din orasul german Dusseldorf, unde a fost preluat de o escorta din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala din IGPR. In noaptea de luni spre marti, el a fost incarcerat in arestul Politiei Capitalei.

Pe numele lui Vasile Balint, Tribunalul Bucuresti a emis, in 12 mai, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru initiere sau constituire a unui grup organizat in vederea savarsirii de infractiuni si indemnul ori inlesnirea practicarii prostitutiei sau tragerea de foloase de pe urma prostitutiei, fiind condamnat la 13 ani de inchisoare.

Pe numele lui fusese emis un mandat european de arestare, fiind introdus in Sistemul de Informatii Schengen (SIS). – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.