Acasă Politic Bucuresti: Traian Basescu acuza „executia sumara a unui presedinte ales”

Bucuresti: Traian Basescu acuza „executia sumara a unui presedinte ales”

DISTRIBUIȚI

111747 – 13072012 – Presedintele suspendat Traian Basescu a acuzat joi seara USL si a denuntat „decapitarea conducerii statului, executia sumara a unui presedinte ales”, care nu pot fi acceptate in Europa, intr-o emisiune la postul national de televiziune. Totodata, Traian Basescu considera ca reactia Bruxellesului va fi mult mai dura in continuare si ca, in Europa, cand nu se respecta valorile, „nu poti sa mai ai usi deschise”. Traian Basescu a tinut sa precizeze ca Adrian Nastase a fost reclamat de proprii colegi de partid si ca el nu a avut urme de satisfactie dupa evenimentele in care a fost implicat fostul premier . Vorbind despre plagiatul prim-ministrului Victor Ponta, Basescu a spus ca acesta este supect ca nu a facut plagiatul, nu ca l-a facut.

Totodata, presedintele suspendat a mai spus ca, daca va fi demis, isi ia mapa si pleaca, acuzandu-i totodata pe Victor Ponta si Crin Antonescu ca sunt manipulati de Dan Voiculescu.

Traian Basescu a tinut sa sublinieze si ca nu a putut dormi in noaptea dinainta anuntarii taierilor salariale si ca nu avea alta optiune, fiind ceva „fara precedent in istoria Romaniei”.

Presedintele suspendat Traian Basescu a participat, joi seara, de la orele 20.00, la o emisiune la TVR, dupa ce departamentul de stiri refuzase, initial, solicitarea acestuia de a aparea la postul national.

Traian Basescu se afla in plina campanie electorala pentru referendumul din 29 iulie. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.